Muutos Railgate Finland Oy:n hallituksessa

TIEDOTE 10.10.2023

Railgate Finland Oy:n hallitukseen on uutena jäsenenä nimitetty KTM Iiris Pohjanpalo. Samassa yhteydessä yhtiön toimitusjohtajaksi nimitetty Jonna Paasonen eroaa hallituksesta.

Iiris Pohjanpalolla on monipuolinen ja pitkä kokemus talous- ja muutosjohtamisesta sekä yrityskauppojen toteuttamisesta ja integraatioista eri toimialoilta, muun muassa logistiikkaliiketoiminnasta ja terveydenhuollosta.

– On kunnia päästä mukaan huipputiimiin tukemaan Kouvolan kuivasataman ja ilmastoneutraalien kuljetusratkaisujen kasvutarinaa, Pohjanpalo kommentoi.

Railgate Finland Oy:n hallituksen kokoonpano 1.10.2023 alkaen on puheenjohtaja, projektipäällikkö Pekka Korpivaara ja varapuheenjohtaja, satamaneuvos Hannu Asumalahti sekä jäsenet logistiikan asiantuntija Esa Eerikäinen, toimitusjohtaja Elina Multanen ja talousjohtaja Iiris Pohjanpalo.

Omistajan edustajina hallituksessa läsnäolo- ja puheoikeudella jatkavat Kouvola Innovation Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jukka Silén ja va. toimitusjohtaja Pasi Miettinen.

 

Lisätietoja:

Jonna Paasonen, toimitusjohtaja, Railgate Finland Oy, puh. 020 615 1602

Pekka Korpivaara, hallituksen puheenjohtaja, Railgate Finland Oy, puh. 050 414 1973

 

Railgate Finland Oy hallinnoi Kouvola RRT rautatie- ja maantieterminaalia satamayhtiön tavoin. Railgate Finland Oy vuokraa terminaalin alueita ja tiloja, markkinoi terminaalialuetta sekä hallinnoi, hoitaa ja kehittää terminaalin infrastruktuuria sekä turvallisuus- ja ympäristöratkaisuja yhdessä muiden toimijoiden kanssa.

Railgate Finland Oy on Kouvolan kaupungin kehitysyhtiön Kouvola Innovation Oy:n tytäryhtiö.

 

Scroll to top