Joona Kaksonen Railgate Finlandin toimitusjohtajaksi

TIEDOTE 20.3.2024

Railgate Finland Oy:n toimitusjohtajaksi on 19.3.2024 nimitetty logistiikkainsinööri Joona Kaksonen. Hän aloittaa toimitusjohtajan tehtävässä 1.4.2024.

Joona Kaksosella on monipuolinen kokemus logistiikan kehittämistehtävistä. Hän siirtyy toimitusjohtajan tehtävään Kouvola Innovation Oy:n terminaalivalvojan roolista. Kaksonen on jo edellisessä tehtävässään ollut tiiviisti mukana Railgate Finlandin toiminnassa.

─ Toimitusjohtajan tehtävä on ainutlaatuinen mahdollisuus jatkaa jo aloitettua yhtiön kehitystyötä sekä parantaa logistiikan tehokkuutta ja kilpailukykyä terminaaleissamme. Haluan palvella uusia sekä logistiikka-alueellamme jo toimimia yrityksiä heidän tarpeissaan sekä tehdä työtä eri kuljetusmuotojen tehokkaan yhdistämisen edistämiseksi, Kaksonen kertoo.

─ Tarvitsimme toimitusjohtajan, joka pystyy luotsaamaan Railgate Finlandin jo tehdyn työn pohjalta vakaaseen tulevaisuuteen. On erinomaista, että osaava ja näkemyksellinen toimitusjohtaja löytyi yrityksen lähipiiristä, kertoo Railgate Finlandin hallituksen puheenjohtaja Pekka Korpivaara.

─ Joona Kaksosella on jo laaja-alaista ymmärrystä valmiina yrityksemme historiasta, arvoista ja strategiasta. Hän tuntee nykyiset asiakkaamme ja heidän toimintonsa. Lisäksi Kaksosella on kouvolalaisena jo olemassa oleva verkosto muiden paikallisten toimijoiden kanssa. Pidimme tätä seikkaa etuna toimitusjohtajan valinnassa.

─ Voimme jatkaa luottaen siihen, että Railgate Finlandin johtaminen on oikeissa käsissä, Korpivaara jatkaa.

 

Lisätietoja:
Pekka Korpivaara, hallituksen puheenjohtaja, Railgate Finland Oy, puh. 050 414 1973
Joona Kaksonen, toimitusjohtaja (1.4.2024 alkaen), Railgate Finland Oy, puh. 020 615 5997

Scroll to top