Jonna Paasonen

Jonna Paasonen Railgate Finland Oy:n toimitusjohtajaksi

TIEDOTE 29.9.2023

Railgate Finland Oy:n toimitusjohtajaksi on 27.9.2023 nimitetty MBA Jonna Paasonen. Hän aloittaa toimitusjohtajan tehtävässä 1.10.2023.

Jonna Paasosella on pitkä kokemus logistiikan johtamistehtävistä sekä vahvaa osaamista digitalisaation hyödyntämisestä.

– Tämä tehtävä on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä tekemään merkityksellistä työtä logistiikan kilpailukyvyn, eri kuljetusmuotojen yhdistämisen ja vihreän siirtymän edistämiseksi. Otan tehtävän vastaan erittäin innoissani, Paasonen kertoo.

Kouvola Innovation Oy:n toimitusjohtaja on tähän asti toiminut myös Railgate Finland Oy:n toimitusjohtajana. Toiminnan lähdettyä kunnolla käyntiin, Railgate Finlandin operatiiviseen johtoon haluttiin vahvaa logistiikan osaamista.

– Tarvitsimme toimitusjohtajan, jolla on kyky luoda selkeä visio yhtiön toiminnan ja organisaation kehittämiseksi sekä vahvaa liiketoimintaosaamista. Jonna Paasonen vastasi parhaiten sitä osaamistarvetta, jota yhtiö tarvitsee niin markkinoinnissa, taloudessa kuin operatiivisissa toiminnoissa. Yhtiön hallitus oli valinnasta yksimielinen ja näki Paasosen kandidaateista ylivoimaisesti parhaana, kertoo Railgate Finlandin hallituksen puheenjohtaja Pekka Korpivaara.

– Railgate Finlandin pystyyn laittaminen on ollut itselleni hieno ja monipuolinen matka. Jonnan saaminen yhtiön johtoon on merkittävä virstanpylväs, joka vie Railgate Finlandin toiminnan seuraavalle tasolle, sanoo yhtiön toimitusjohtajuudesta luopuva Kimmo Niemi.

 

Lisätietoja:

Jonna Paasonen, toimitusjohtaja, Railgate Finland Oy, puh. 020 615 1602
Pekka Korpivaara, hallituksen puheenjohtaja, Railgate Finland Oy, puh. 050 414 1973
Pasi Miettinen, va. toimitusjohtaja, Kouvola Innovation Oy, puh. 020 615 8814

 

Railgate Finland Oy on Kouvolan kaupungin kehitysyhtiön Kouvola Innovation Oy:n tytäryhtiö.

Railgate Finland Oy hallinnoi Kouvola RRT rautatie- ja maantieterminaalia satamayhtiön tavoin. Railgate Finland Oy vuokraa terminaalin alueita ja tiloja, markkinoi terminaalialuetta sekä hallinnoi, hoitaa ja kehittää terminaalin infrastruktuuria sekä turvallisuus- ja ympäristöratkaisuja yhdessä muiden toimijoiden kanssa.

Scroll to top