Haemme kesätyöntekijää

Haemme kesätyöntekijää Kouvolan Teholassa sijaitseviin KCY ja RRT rautatie- ja maantieterminaaleihin.

Monipuolinen terminaalitehtävä

Kesätyöntekijänä valvot rekka- ja rautatieliikennettä sekä purku- ja lastaustöitä RRT Kouvola Oy:n hallinnoimissa KCY ja RRT terminaaleissa.

Tehtävässä keskeistä on yhteistyö ja toimintojen yhteensovittaminen terminaali- ja rautatieoperaattoreiden sekä kunnossapidon kanssa. Työssäsi käytät mm. portti- ja kulunvalvonta- sekä kameravalvontajärjestelmiä. Tehtävääsi kuuluu myös laskutusta varten tarvittavien tietojen keräämistä sekä muita terminaalien operointiin liittyviä tehtäviä.

Tehtävässä menestymisen avaimet

Tehtävään soveltuva tausta on esimerkiksi logistiikan ammattikorkeakouluopintojen loppuvaihe tai työkokemuksen kautta hankittu osaaminen. Logistiikan operatiivisten toimintojen tuntemus sekä kuljetusketjun hallinnan perusteiden osaaminen on etu. Edellytämme kykyä yhteensovittaa erilaisten toimijoiden tarpeita ja halua työskennellä asiakasrajapinnassa. Arvostamme kokemusta terminaalitoiminnasta, rautatieliikenteestä tai turvallisuusalalta. Kokemus asiakassuhteiden monipuolisesta hoitamisesta on etu.

Työssä tarvitaan sujuvaa kirjallista ja suullista suomenkielen taitoa.

Turvallisuus on olennainen osa terminaalin kesätyöntekijän tehtävää. Odotamme sinulta turvallisuusajattelua ja sitoutumista yhteisiin sääntöihin sekä halua edistää terminaaliturvallisuutta omalla toiminnallasi.

Tarjoamme mahdollisuuden kasvaa

Tarjoamme monipuolisen, itsenäisen tehtävän, jonka sisältöön pystyt oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan vaikuttamaan. Terminaalin kesätyötekijän tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittää edelleen omaa osaamistasi ja mahdollisesti jatkaa esimerkiksi opinnäytetyöntekijänä. Osana tiimiämme olet mukana vaikuttamassa kestävän logistiikan kehitykseen Suomessa. Apunasi on tiivis, monipuolisten osaajien työyhteisö sekä kannustava ja eteenpäin katsova ilmapiiri.

Kesätyöntekijä palkataan määräaikaiseen työsuhteeseen, jonka kestosta sovitaan erikseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa RRT Kouvola Oy:n toimitusjohtaja Joona Kaksonen arkisin klo 9-15 puhelimitse numerossa p. 040 773 4117.

Hakemukset sekä CV:t toimitetaan sähköpostitse mahdollisimman pian, mutta viimeistään 19.5.2024 osoitteella joona.kaksonen@kinno.fi.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi pian.

Scroll to top